0968 400 370

10 karakters van een gezond seksleven

Zoals ze zeggen: “Bedankt, Cep”. De studie van de Universiteit van Texas toonde aan dat hoe hoger een vrouw van 18 tot 49 jaar haar lichamen beoordeelt, des te seksueel tevreden. De reden is eenvoudig: hoe vaker u zich zorgen maakt over de grootte van de buik of cellulitis op de heupen. En dit beïnvloedt bijvoorbeeld de hoeveelheid smering en het vermogen om een ​​orgasme te bereiken. Elke oefening (ongeacht of ze leiden tot overgewicht) zal het respect helpen vergroten. Nog een eenvoudig maar effectief advies: luister zelf. “Ga in jezelf” tijdens seks, luister naar de signalen die je lichaam geeft.

Je kunt praten over seks met je partner

“Goede seks gaat over het vinden van een perfect recept voor plezier”, zegt sexoloog Alina Sellbod. Verwacht niet dat uw partner uw gedachten leest en denk aan uw verlangen. Een andere vraag, als u denkt dat hij u niet zal begrijpen, neemt het lachen toe of negeert u uw wensen. Dit is een ongezonde seksuele relatie, wat soms een herziening is.

Je bent niet met een orgasme toegenomen

Het orgasme is cool en mooi, het is moeilijk om erover te discussiëren, maar worden niet nerveus omdat het om een ​​of andere reden niet is gebeurd. Allereerst zijn er veel factoren die uw orgasme beïnvloeden, van het ontvangen van medicijnen en het einde van de slaapuren. Ten tweede is seks zelf goed en als het orgasme niet is gebeurd – is het normaal om het filosofisch te behandelen. Hij moet een aanvraag indienen bij een specialist, als het https://stijvepik.com/hoe-krijg-je-een-harde-pik-zalven-oefeningen-en-andere-methoden/ niet lang geleden is en het stoort je.

Je doet geen pijn

Meestal moet seks niet pijnlijk zijn in een van de dagen van de cyclus. Maar het is niet altijd perfect. Het belangrijkste advies is altijd ongewijzigd: als lessen met liefde u een onaangenaam gevoel geven, neem dan contact op met uw arts.

Je kunt hem vertellen over eerdere seksuele partners

Als je vertrouwde relaties met je partner hebt, deel elkaars ervaringen uit eerdere seksuele relaties – volledig goed. Je bent volwassenen en je begrijpt dat je seks had voordat je elkaar ontmoette. Dit betekent niet dat het verplichte delen van gedetailleerde overwinningen, je hoeft gewoon niet bang te zijn om ze te vermelden – het verleden zou geen taboe moeten zijn.

Maar als je bang bent om hem te vertellen over je “avonturen” uit het verleden omdat je zijn reactie niet kunt voorspellen – het is de moeite waard om alert te zijn.

Je masturbeert nog steeds

Ongeacht of u in relaties bent of niet. Sexologen bevelen vrouwen sterk om mastiek te mastics voordat ze een orgasme bereiken om de seksuele gezondheid te verbeteren en de relaties met een partner te versterken. Masturbatie verlaagt de bloeddruk, helpt u in slaap te vallen, vergemakkelijkt menstruatiepijn (!) en vermindert zelfs het risico op prostaatkanker bij mannen.

“Masturbatie is goed voor jullie beiden – opmerkingen over seksuoloog Kat Van Kurk. – Dankzij de biochemie van ons lichaam leidt masturbatie tot grotere seks met een partner. Wijn, hoe niet te zien “.

Je bent niet bang voor een pauze

In het leven van elke persoon zijn er situaties waarin er gewoon geen seks is: een uitdaging op het werk, ziekte, gebrek aan stemming, zonder een partner, uiteindelijk. Het belangrijkste hierin is niet gericht. Hij impliceert een gezonde benadering van seks, inclusief een gezonde benadering van zijn afwezigheid. Het belangrijkste is dat je je nog steeds kalm en goed voelt.

U doet het niet voor de frequentie

Er is geen medium rekenkundige! En eens in de twee weken klimmen anderen de muur, het is slechts een paar dagen waard. Seks in relaties is geen voorschriften voor lichamelijke opvoeding. Een keer per maand seks hebben, en je past alles aan? Mooi!

Je hebt geen seks “uit medelijden”

Zeer slecht idee. De reden uit de serie “Ik ben niet waard” is destructief, zelfs als je denkt dat er een lange en permanente partner is. Ten eerste kost het goede relaties met je eigen lichaam, wat veel belangrijker is dan

Relatie met iemand. Ten tweede moet seks voldoen. Dit is de enige onmerkbare waarheid. Probeer lid te worden van een liefdesspel, een waarschuwing van tevoren, en misschien begin je, of misschien niet.

U begrijpt dat dit niet altijd gepassioneerd is

Het gebeurt anders. En het is niet nodig om te schreeuwen, kreunen en de nagels plakken – soms is seks gewoon. normaal. Kalm, uniform en flexibel. Zonder explosies en “hemel in diamanten”.


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/lapdatfptb/domains/lapdat-fpt-binhduong.com/public_html/wp-content/themes/flatsome/inc/shortcodes/share_follow.php on line 29

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *